Mattias Hägg och hans gäng på Orangeriet har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med menyn under #sbw16. Han har jobbat efter temat ”Det oväntade mötet” och här är resultatet:

Torsdag Lunch:
Bibimbap, koreanskt ris, flankstek, kimchi, picklad gurka och böngroddar samt blandade grönsaker och ett stekt ägg på toppen.

Fika:
Syrsbrownie samt en ”vanlig” kaka som ändå är lite ovanlig och då kör vi en sellerikaka med kardemummasmak.

Torsdag kväll:
Libabrödsrulle fylld med libanesiskt ris och lammstek

Fredag frukost:
Getostkryddad äggröra med tomatchutney

Lunch/AW:
Sesamrostade popcorn, Biff&Bea(bearnaise med vit choklad), Skaldjurspannacotta med vit choklad, Pumpafyllda potatisskal med banan- & zucchinidipp, Baby Octopus med citron och vitlök, Bön-& syrsburgare, Påverås blå med fikon och choklad